SKŁADNIKIcukier*, substancja żelująca: agar*, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, naturalny aromat*, kurkuma mielona* (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZawartość torebki wsypać do 250 ml zimnej wody i wymieszać. Gotować przez 1-2 minuty, cały czas mieszając. Odstawić do lodówki, aby galaretka stężała.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 1582 kJ/382 kcalTłuszcz – 0 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 gWęglowodany – 92 gw tym cukry – 92 gBiałko – 0 gSól – 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
AMYLON GALARETKA Z AGAREM O SMAKU CYTRYNOWYM BEZGLUTENOWA BIO 40G
4,60 zł
Stan produktu:
Na stanie